Individuel terapi, forældrevejledning samt parterapi

Jeg tilbyder individuel terapi, forældrevejledning samt parterapi.

Hvorfor terapi hos mig?

En af mine kernekompetencer er, at jeg kan rumme såvel som hjælpe dig med at identificere både svære følelser, tanker og irrationel adfærd. Ingen følelser er forkerte, selvom de kan føles sådan. Afhængig af hvilken problemstilling, du ønsker at arbejde med, vil vi ofte se på, hvilke oplevelser der har præget dig igennem din opvækst og dit levede liv. Herfra har vi alle mønstre og reaktioner, der måske ikke umiddelbart længere giver mening eller er hensigtsmæssige. Bevidstgørelse om dine følelser og reaktioner er derfor grundlaget for al forandring.

Hvor lang tid varer et forløb?

Det er naturligvis individuelt og terapiforløbets længde vil være afhængig af, hvilken problemstilling, du ønsker at arbejde med. Mange behandlingsforløb er af kortere varighed, men jeg har også længerevarende forløb, som strækker sig over flere år. I starten anbefaler jeg, at du kommer ca. en gang om ugen.

Min baggrund

Jeg har siden 2009 arbejdet med børn, familier og daginstitutioner. Jeg har en bred børnepsykologisk erfaring såvel som psykoterapeutisk erfaring med forløb med voksne, som lider af angst og depressioner, efterfødselsreaktioner, familieproblematikker og oplever vanskeligheder med tilknytning.

Jeg blev i 2015 certificeret imago parterapeut og har siden arbejdet intensivt med parproblematikker.

Jeg videreuddanner mig løbende og er aktuelt i gang med en treårig mentaliseringsbaseret uddannelse. Derudover deltager jeg i fast supervision for at sikre kvaliteten i mit arbejde, ligesom jeg går i egenterapi, da jeg mener, at det er en nødvendig forudsætning for at udføre den bedst mulige terapi.

Psykolog  DP logo  Signe Feilberg
  • Klinik

   Liselejevej 6
   9270 Klarup 

   Mandag-søndag: Efter aftale 


    

    

  • Kontakt

   Signe Feilberg
   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

   Tlf. 22 26 78 84