Individuel terapi, forældrevejledning samt parterapi 

Jeg hedder Signe Feilberg og er uddannet psykolog i 2009.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og blev autoriseret af Psykolognævnet i 2012. Derudover har jeg videreuddannet mig til parterapeut og blev certificeret imagoparterapeut i 2015.

I 2020 blev jeg certificeret i den neurosekventielle tilgang (NMT) ved Dr. Bruce Perry. Se evt. nærmere her. Ligeledes i 2020 afsluttede jeg en treårig mentaliseringsbaseret uddannlse ved institut for mentalisering. Se evt. nærmere her.

Jeg videreuddanner mig løbende. Aktuelt er jeg ved at afslutte min specialistuddannelse i psykoterapi for voksne og er i gang med en videreuddanelse i emotionsfokuseret parterapi (EFT). Mit teoretiske udgangspunkt er psykodynamisk og mentaliseringsbaseret.

Jeg arbejder primært centreret omkring tilknytning, relationer og familiedannelse. Det vil sige graviditeten, spæd- og småbørnsbarnsperioden, efterfødselsreaktionerforældrevejledning og parforhold. Herunder har jeg stor erfaring med angst og depression og med at udføre børnepsykologiske undersøgelser og børnesagkyndige undersøgelser for familieretshuset.